top of page

Referencer

Det er altid rart at høre, hvad andre synes.

Referencer

Annelise er virkelig en god og professionel healer, og hun har hjertet på rette sted. Annelise har også en dejlig, rolig og blid udstråling, så du hurtigt vil føle dig tryg og forstået i hendes nærhed. Jeg oplevede en følelse af tillid, tryghed, tro, optimisme, af at være i gode hænder, af at kunne slappe af, fordi healingen dæmper frygt og bekymring og giver mig følelsen af, at alt virkelig er såre godt.

Jeg har gennem healingforløb oplevet, at jeg har fået meget mere energi og en bedre kontakt til min egen krop - som om jeg har fundet mig selv igen. Healing styrker min tro på og tillid til, at det nok skal gå alt sammen. Der er en løsning på problemet, om det så er fysisk, psykisk eller økonomisk. Healing har hjulpet mig med at komme dybere ned i problemstillinger, jeg ikke kunne overskue og i at forstå, hvad de skulle gøre godt for.

Uanset om man så tror eller ikke tror på healing, så er det en super behagelig oplevelse. Jeg havde efter behandlingen en fornemmelse af at have været i dyb meditation, helt afslappet og fyldt med energi. Annelise kan helt klart anbefales og efter hver behandling bliver man fyldt med indre ro og ny påført energi. Tak Annelise!

Conny

 

 

Jeg har gået hos Annelise på flere kurser, det første et mindfulnesskursus og efterfølgende kurset Dybere forståelse af dig selv, begge hold var små hold med tid og fordybelse af hver enkel person, og da Annelise er en meget dygtig og erfaren underviser og kan formidle budskabet  på en god og  forståelig måde, har det givet mig en indre ro at kunne benytte mindfulness, når der er tiltrængt en pause eller når smerterne blev for slemme, så jeg kunne slappe af.


På kurset  Dybere forståelse af dig selv, fik vi et indblik i bl.a. tarot ,tankefeltterapi, bachterapi og meditation, hvilket fik mig til at træffe nogle valg med større overbevisning end jeg ellers havde troet på.
Jeg er glad for at jeg valgte disse forløb hos Annelise og kan varmt anbefale andre at prøve. Det er ikke sidste gang for mit vedkommende. 
Lise 

bottom of page