top of page

Qi Gong

Qi gong er en 5000 år gammel kinesisk helsegymnastik, som styrker vitaliteten og hjælper med at kurere stress og sygdomme - akutte såvel som kroniske.

Kvinder der laver qi gong billede.jpg

Qi Gong

Qi betyder energi eller livskraft. Gong betyder arbejde. Altså energi-arbejde.

Den form for qi gong som jeg underviser i er Shi Ba Shi, som på kinesisk betyder “de 18 øvelser”. Det er en af de mest populære former for qi gong. Den udføres dagligt af millioner af mennesker i Kina og Sydøstasien.

Shi Ba Shi er meget effektiv og let at lære. Den forbedrer helbredet og giver energi. Desuden hjælper øvelserne med at løsne spændinger og styrke led og muskler samt kontrollere vægten.

Shi Ba Shi hører til de medicinske qi gong metoder. Øvelserne giver jordforbindelse og centrering og styrker immunforsvaret og de indre organer.

Regelmæssig træning forynger krop, sind og ånd, reducerer stress og forbedrer koncentration og intuition. Endelig hjælper Shi Ba Shi dig med at få kontrol over dine følelser – på samme måde som meditation.

Øvelserne er behagelige og nemme at udføre. Efter 3 måneders daglig træning (15-20 minutter) kan man begynde at føle forøget energi i kroppen.

Qi gong træningen efterfølges af selvmassage og en kort meditation.

Det er muligt med en prøvegang inden man beslutter sig for et af mine kurser.

Qi Gong 

Kursusstart: Mandag d. 9. september 17-18:30 

Sted: Poppelvej 22, Frederikssund

Der betales ved fremmøde.

bottom of page