top of page

Bachterapi

Bachterapi starter med en samtale om, hvordan du har det fysisk og psykisk. Jeg vil stille dig nogle spørgsmål for at få klarhed over, hvad du er optaget af netop nu.

Derefter vil jeg blande de remedier, som jeg tror vil kunne virke ind på problemerne, og den flaske får du med hjem.

 

Dr. Edward Bach (1886-1936) var læge og homøopat. Han var optaget af at finde årsagen bag en sygdom fremfor at behandle symptomerne, og han afprøvede og samlede forskellige remedier til dette formål. Han var overbevist om at vores tanker og følelser spiller en afgørende rolle for sygdom og helbredelse, og fandt frem til 38 vilde planter og træer, som han havde gode erfaringer med til at afhjælpe negative sindstilstande og understøtte helbredelse hos sine patienter.

Remedierne gives som dråber og er fremstillet af udtræk af blomster fra vilde planter og træer. De virker ind på følelsesmæssige tilstande som for eksempel bekymring, ensomhed, manglende selvtillid, skyldfølelse, indre smerte, modløshed, utålmodighed. De kan tages alene eller i forbindelse med enhver anden behandling. Der er ingen bivirkninger.

Nødhjælpsremediet er en blanding af 5 remedier og kan bruges i nødsituationer til at mindske frygt og nervøsitet, f.eks. hvis du kommer ud for et uheld eller er nervøs for noget, f.eks. en eksamen, en vanskelig samtale eller en anden livsomstændighed der gør dig ængstelig.

bottom of page