top of page
poppy-2344244_1920.jpg

Om mig og min vej

Om mig og min vej

Jeg har arbejdet med personlig udvikling siden 1983. Jeg har taget en række uddannelser, kurser og deltaget i workshops, og først og fremmest har jeg gået i livets skole. Der har jeg lært mig selv rigtig godt at kende, både de lyse sider og skyggesiderne og er blevet fortrolig med de mange forskellige aspekter af frygt, skyld og skam, som vi mennesker rummer.

Jeg har erfaret hvordan man som menneske træffer det ene valg efter det andet livet igennem, og nogle gange havner et sted, man ikke havde lyst til. Jeg har også erfaret, at man så bare kan træffe et nyt valg.

Jeg har lært, at når vi vælger ud fra frygt, så går det som vi frygter. Det vi fokuserer på, er det vi tiltrækker. Derfor er det så vigtigt at finde ro indeni, så vi kan visualisere det, vi af hjertet ønsker og samtidig tro på, at det kan lade sig gøre at skabe det nye. Det kan være skræmmende at gå nye veje, men der venter en stor belønning, når vi tør give slip på det, der ikke fungerer og opdager, at der åbner sig døre, som vi ikke tidligere kunne få øje på.

Hvis vi tror på det, kan vi virkelig blive, gøre og skabe det, vi allermest ønsker os. 

poppy-834203_1920.jpg

Uddannelser

  • Psykoterapeut

  • Theosishealer

  • Bachterapeut

bottom of page