top of page

Theosishealing

Healing er naturlig stimulering af kroppens evne til at heale sig selv.

billede af healing.jpg

Hvad er healing

De fleste sygdomme går over af sig selv. Kroppen er utrolig god til at helbrede sig selv, når vi sørger for at få sund kost og almindelig god motion. Vores livsstil er af stor betydning, men måske endnu vigtigere er vores tanker, fordi de ofte er negative og holder os fast i gamle mønstre af selvbebrejdelser, bekymringer, afhængighed, initiativ-løshed mv., som begrænser os og forhindrer os i at komme videre. 

 

Healing kan tilføre energi, fjerne blokeringer i energi-kredsløbet og igangsætte en dyb proces, der kan gøre
os opmærksomme på, hvornår vi tænker os syge og hjælpeløse og hjælpe os med at turde skifte retning i livet.

Healing kan på den måde afhjælpe og lindre sygdomme, når vi får klarhed over, hvor vi spænder ben for os selv.

Theosishealing

Prana, qi eller livskraft – forskellige kulturer har forskellige navne for den energi, som er tilstede oven over os og som er kilden til vitalitet. Grækeren Daskalos (Stylianos Atteshlis), en stor healer og spirituel lærer, kalder denne energi “vort daglige brød”. Daskalos levede på Cypern fra 1912 til 1995, hvor han healede folk fra hele verden og underviste i spirituel udvikling og praksis.

Theosishealing er det særdeles dybtgående healings-system, som Daskalos praktiserede. Det blev efter hans død videreudviklet af amerikaneren Paul Skorpen, som fulgte Daskalos tæt i de sidste 6-7 år af mesterens liv (www.theosis.com). Jeg har gennemgået en uddannelse hos Paul og arbejder nu som theosishealer. Mere præcist er det ærkeenglene, der arbejder. Jeg er blot kanal for energien.

Theosishealing er en behandling, som renser og healer og kan sætte en gennemgribende udvikling i gang.

Du kan vælge en enkelt healingssession. Men det anbe-fales, at du får 3 eller 7 behandlinger, hvis du vil mere i dybden.

Inden healingen har vi en kort samtale om, hvor du er i dit liv, og hvad du ønsker healingen skal hjælpe dig med.

Efter healingen snakker vi ikke. Healingen er så i gang og behøver ro.

bottom of page