top of page
spring-flowers-110671_1920.jpg

Meditation

Meditation/mindfulness er et uovertruffent middel til at få ro på tankerne

og er det allerbedste, du overhovedet kan gøre for dig selv.

Meditation

Stress er blevet en folkesygdom. Samtidig med at vi møder stadig højere krav på arbejdet og i dagligdagen, oplever vi at der bliver stadig mindre tid til at finde ro.

Det kan vi holde til i en periode, men hvis vi i det lange løb ignorerer kroppens behov for ro, bliver vi ganske enkelt syge. Heldigvis kan vi stikke en kæp i hjulet. Vi kan gradvis lære at styre vores tanker, så de ikke løber af med os, og så vi endelig får fred indeni.

Jeg tror, at vi alle har adgang til uanede ressourcer, og at vi kan være, gøre og skabe det vi ønsker, hvis vi tror på det. Det vi tror om vores muligheder har stor betydning. Vores tanker er meget kraftfulde, og en stor del af dem er negative – vi ærgrer os over ting, er kede af det, bebrejder os selv, bekymrer os, frygter hvad der kan ske osv.  Vi kan beslutte os for at ændre de negative tankemønstre og i stedet bruge tankerne bevidst – vi kan vælge at tro på, at det nok skal gå frem for det modsatte. Det kræver lidt øvelse, for det handler om at ændre gamle indgroede vaner, men ved at tænke os om, kan vi virkelig udrette mirakler i vores liv - små og store. Vi kan slippe af med frygt, depressioner og sygdomme.

Vi kan vælge lyset frem for skyggen.

Mindfulness betyder at være opmærksom. At fokusere på åndedrættet, på kroppen, på alt omkring dig i dette øjeblik. At være i nuet. Når vi er i nuet, kan vi slippe ærgrelserne over fortiden og bekymringerne over fremtiden.

Meditation kan bruges til at fokusere på et emne, f. eks, medfølelse eller fred og kan hjælpe os med at nå følelsen af kærlighed og glæde. Det er ganske enkelt vejen til lykke.

Yoga at Home
bottom of page